Draga Mea Prietenă,

RELAȚIA PE CARE TU O AI CU TINE ÎNSĂȚI SE REFLECTĂ ÎN RELAȚIILE TALE CU IUBITUL, PRIETENELE, PĂRINȚII.

 

IUBIREA FAȚĂ DE SINELE TĂU ESTE CU ATÂT MAI MARE CU CÂT INTENSITATEA EMOȚIILOR PRIVIND ACCEPTAREA ASPECTELOR TALE POZITIVE SAU NEGATIVE, ESTE MAI MARE.

 

 

 

Aici, am să-ți scriu despre aceste detalii importante, pe care eu le-am observat și le-am aplicat în relațiile mele. Inspirată fiind de către psihoterapeuți, psihologi, m-am străduit să aplic în viața de zi cu zi, diverse metode, din dorința de a-mi îmbunătăți legăturile cu mine și cu ceilalți.


Nu degeaba se tot vorbește despre relația noastră cu noi însene. Deoarece din acest punct - relația cu noi însene - începe iadul sau paradisul.


Relația pe care tu o ai cu tine însăți, se reflectă în relațiile tale cu iubitul tău, prietenele, părinții etc. Îți poți identifica nivelul de acceptare de sine, raportându-te la sentimentele pe care le nutrești în relațiile cu ceilalți.


Iubirea necondiționată a iubitului tău va fi manifestată asupra ta,  doar atunci când TU, ca ființă imperfectă ce ești, te vei putea Privi în Oglindă și te vei iubi fără limite, din toate punctele de vedere. Nu ai niciun drept să-i ceri partenerului să-ți ofere sprijin, dragoste nelimitată, atâta timp cât tu nu ți-o oferi. Este imposibil, împotriva legilor Universului. Plus că… probabil ai simțit-o deja până acum pe pielea ta, trebuie să aștepți iubire doar de la Tine. Nimeni nu este obligat să-ți ofere ceva. Iubirea izvorăşte, se dăruiește din și cu intențiile cele mai pure. Altfel, nu mai este iubire, ci DEPENDENȚĂ.


Felul în care ne tratăm, se va reflecta în atitudinea celorlalți față de noi! Ține-ți minte! Așa funcționează! Dacă ai grijă de tine și faci tot ce-ți stă în putință pentru a te hrăni sănătos fizic, mintal, emoțional, cu siguranță o să ai o relație extraordinară cu tine însăți și cu cei din jurul tău.


Acționează cu iubire profundă față de tine însăți și ai să vezi cum apar minunile!


Dacă te iubești, ceilalți îți vor reflecta iubirea față de tine, prin gesturi frumoase de afecțiune. Fă pași în direcția asta! Iubește-te din ce în ce mai mult și ai să vezi ce schimbări frumoase vei vedea în comportamentul celorlalți.


Eu am auzit pentru prima dată despre această idee- relația cu mine însămi- acum câţiva ani (Psihoterapeutul Andreea Pap articolele sale m-au inspirat extraordinar de mult. Cu acesta ocazie vreau să-i mulțumesc pentru tot efortul pe care îl face privind vindecarea femeilor. Ești o femeie minunată! Să ne trăiești! ) și trebuie să mărturisesc că mi s-a părut extrem de bizară, dar totodată, foarte interesantă. Îmi era total necunoscut acest concept, neștiind până în acel moment, că eu îmi pot umple rezervoarele golite, cu iubirea față de mine însămi.


Cu timpul, studiind despre acest aspect, am înțeles că trebuie să muncesc ca să-mi pot îmbunătăți relația cu mine însămi, pentru a fi fericită eu cu mine și a atrage un om în viața mea, care să mă reflecte în totalitate și să-mi placă la nebunie reflexia mea. Căci da, atragem bărbați care ne seamănă, tocmai pentru a ne putea vedea în ei și ei în noi, cu scopul evoluției reciprocire. De aceea îți spun: NU mai pierde timpul și învață-ți lecțiile cât mai repede. N-ai prea mult timp de pierdut. Nu cred că îți dorești să-ți mai petreci clipele tale prețioase în suferință…

Cum te iubeşti mai mult?


Medicul și psihologul Alfred Adler vorbea despre acest concept:  egoismul iluminat. Spunea că, acele persoane care au principii autentice, se ghidează în jurul lor și se pun pe primul loc, sunt mult mai sănătoase și știu să se bucure de viață; interesul lor este direcționat către îmbunătăţirea relației cu ei înșiși, către revoluția conștiinței lor, urmând ca apoi să se dedice ajutorării celorlalți. Așa încât, Dragă Eroină, pune-te pe primul loc! Fă-ți timp pentru Tine! Ai grijă să păstrezi un echilibru și să-ți acorzi clipele necesare, pentru a-ți vindeca relațiile cu persoanele apropiate și nu numai.

Fii Înțeleaptă! Fii curjoasă! Evoluează zilnic și vei atrage bărbați frumoși, asemeni ție. Timpul trece oricum... De ce să nu facem în acest timp acțiuni, care să ne salveze? Nu te-ai săturat de suferință? Dacă nu... continuă să crezi că cei din exterior te vor face fericită, că ei vor fi salvatorii tăi.... Continuă să te minți, dacă vrei să suferi...


 Dacă vrei o schimbare, începe cu acum să faci schimbări în viața ta!


Alege ca de astăzi încolo, să începi fiecare zi cu activități, care îți satisfac toate nevoile, de la cele de bază, până la cele superioare.


Vrei altfel de rezultate?


Alege să ai altfel de obiceiuri. Nu poți continua cu aceleași obiceiuri, dacă vrei să obții altfel de rezultate, unele mai bune. Alegerile diferite, ne conduc către rezultate diferite.


 Implementează acum în programul tău un nou obicei!

 

Începe Întotdeauna Ziua cu TINE! Fii o Egoistă Iluminată!

 

Conectează-te la sursa prețioasă a inimii tale   

~ IUBIREA ~

Iubirea este sursa inimii ce ne călăuzește spre autorealizare Pe mine, nevoia profundă de-a mă înțelege, m-a ghidat cu putere și rapiditate, spre centrul inimii mele. Acolo, am găsit durere, neîmplinire, iubire, bucurie. Am simțit tristețea și fericirea, stări a căror vibrație m-au determinat să le pun în balanță în același timp și loc.


Am năzuit să găsesc linia echilibrului prin redobândirea puterii feminine cu orice preț.


Așa am ajuns la concluzia că am nevoie să o iau de la zero, să-mi schimb complet obiceiurile. Am înțeles că îmbunătățirea programului meu personal necesită timp, perseverență, voință, dar mai ales credință.


Am realizat că oamenii din jurul meu sunt oglinzi atâtde bune, care mă reflectă exact așa cum sunt, încât am început să acord mai multă atenție îmbunătățirii relației cu mine, prin ceilalți.


Am înțeles că trebuie să fiu mai aproape de ceilalți, pentru a fi aproape de inima mea! 

Iubește-i cât mai mult pe ceilalți, pentru a învață să te accepți și să te iubești exact așa cum ești!

Iubește-i necondiționat și te vei iubi necondiționat

Dăruiește-le tot ce ai mai bun în tine, cu cele mai pure intenții!

Iubește-ți relațiile cu ceilalți, pentru că prin ceilalți, îți vindeci și

îți iubești ființa.


Louise Hay


Spiritul tău îți va mulțumi profund și te va conduce către crearea unei relații de iubire mai profundă. În felul acesta vei observa că, zi de zi, an de an, vei avea și vei vrea să îmbunătățesti ceva la relația ta cu tine.


Ca să fii mai aproape de iubire, învață să îi iubești pe ceilalți!


Ca să înveți să îi iubești pe ceilalți, fă-ți timp să-ți vindeci relația ta cu tine!


Primul pas constă în vindecarea relației cu tine însăți.


Ca o mică ghidare, poţi răspunde la întrebările de mai jos, ca să vezi dacă ai nevoie de vindecare, sau nu?


Întrebări:


Îți face plăcere să petreci timpul singură?


Te sprijini pe tine însăți în tot ceea ce faci?


Te iubești acum exact așa cum, în ciuda greșelilor din trecut, prezent?


Îți ești fidelă ție și obiectivelor tale?


Te accepți exact așa cum ești fizic, mintal, emoțional?


Consideri că ești o ființă, care merită tot ce este mai bun?


Dacă ai răspuns cu Nu, la una dintre întrebările de mai sus, probabil că Spiritul tău te-a adus aici, deoarece ai nevoie să te vindeci.


Apropie-te acum de inima ta!


Cum poți face asta?


Una dintre metodele cele mai eficiente, este să scrii cât mai multe recunoștințe. Atât de simplu este să te reconectezi la sursa inimii tale- la iubire. Fiind recunoscătoare pentru TOT ceea ce ești și TOT ceea ce ți s-a dat, vei rezona cu vibrația inimii tale.


Ține un jurnal al recunoștințelor, pe care să-l citești doar tu. 


Îl poți completa dimineața imediat după ce te-ai trezit sau seara, înainte de a te pune la somn.


Recunoștința este forma de mulțumire către Tine, pentru TOT ceea ce ești și ai. Recunoștința este ca o anticipare a abundeței, ce va inunda viața ta.


Chiar și atunci când îți este greu și simți că nu mai poți, încearcă să scrii în jurnal, mulțumind vieții pentru sănătate, locuință, haine, serviciu. Caută și vei găsi cu siguranță un aspect frumos care ți-a împlinit inima, în ziua respectivă. Probabil ai tot auzit ideea aceasta, iar eu vin acum să-ți confirm că DA, funcționează!


Într-adevăr recunoștința aduce prosperitate în viața mea! Nu mă crede pe cuvânt, încearcă și tu!

Exemple de recunoștințe


Eu, (numele tău), sunt recunoscătoare pentru că mă iubesc și mă accept exact așa cum sunt complet și profund, chiar Aici și chiar ACUM!


 Eu sunt recunoscătoare pentru că Iubesc Tot ceea ce văd în jurul meu! Toți oamenii pe care îi întâlnesc mă ajută să evoluez, îi iubesc și îi accept exact așa cum sunt!


Eu sunt recunoscătoare pentru că sunt înconjurată de iubire și de lumină! Eu sunt iubită, protejată, ghidată de lumină! Eu sunt recunoscătoare pentru că sunt pace, iubire, liniște! Eu sunt Aici și Acum!


(sursa -Louise Hay)


Un nou obicei bun, pe care îl poți introduce în programul tău este:


Obiceiul 1- Scriu recunoștințe în fiecare seară, în jurnalul meu.

 

Importanța conexiunilor cu ceilalți

Legăturile cu ceilalți sunt esențiale, dar să nu le confudam cu dependențele de oameni. Dependențele duc la legături bolnăvicioase, din care nu vom avea parte decât de suferințe.


Conexiunile bazate pe iubire vor fi acelea în care vom acționa cu înțelepciune, vom comunica deschis și sincer, vom oferi libertate și iubire din belșug, fără să așteptăm în schimb ceva. Aceste tipuri de relații, ne creează un spațiu favorabil creșterii emoționale.


Relațiile au nevoie de timp, pentru a se consolida. Parinții, fratele, prietenii, iubitul sunt oamenii, cu care alegem să ne conectăm cu blândețe, în mod profund, iar cel mai bun moment, pentru a putea face asta, este seara. Atunci este momentul potrivit pentru a te relaxa, povesti lucruri frumoase, oferi vorbe dulci, îmbrățișări.


Amintește-ți să le fii recunoscătoare părinților tăi, pentru că te-au ajutat să fii cine ești astăzi. Fiecare părinte face tot ce poate. Iartă-l dacă nu a fost așa cum ai fi vrut, poate și tu ai fi procedat la fel, dacă ai fi fost în locul lui. Tu ai acum acces la o cantitate imensă de informații de calitate și acum e rândul tău să-i ajuți, oferindu-le respectul tău, înțelegerea, sprijinul. Uneori o îmbrățișare caldă și un te iubesc, vindecă mai mult decât orice durere.


 Seara este momentul de-a comunica cu cei dragi, de-a împărtăși momentele frumoase din ziua respectivă. Dacă nu ai timp să-i vizitezi, îi poți suna.


Tu când le-ai spus ultima data părinților tăi, fratelui,prietenelor, iubitului te iubesc?


Fă-o acum! Îi vei bucura și probabil, dacă a trecut ceva timp, o să-ți spună: "ai pățit ceva?":)))


O bucurie, pe care o fac, este bilețelul de dimineață. Îmi place foarte mult să-i ofer partenerului mesaje drăguțe. Iubesc să-i las bilețele pe birou.


Complimentele și recunoștințele sunt o reală plăcere atât pentru mine, cât și pentru el. Un mesaj de iubire întotdeauna va înveseli și îi va da un motiv în plus de-a fi motivat și de-a se simți apreciat, iubit. Dacă nu ai partener, poți scrie despre un aspect, pe care îl apreciezi la tine. Îți va readuce zâmbetul pe buze, crede-mă, am încercat :).


Oamenii au nevoie de ajutor și nu tot timpul îl și cer. Fii schimbarea și oferă blândețe, sprijin, un suport emoțional, material. Dăruind din puținul nostru, le readucem aminte oamenilor că sunt sprijiniți, că existența lor aici pe Pământ are un scop bine definit, iar noi îi putem ajuta, să-l îndeplinească mai ușor. Oferind cu iubire, din iubire, vom vindeca durerile celor în nevoie.


Ar fi divin să ne facem un obicei de-a face o faptă bună zilnic, așa cum simțim. Să ajutăm în felul nostru.


Tu când ai oferit iubire ultima dată?


O poți face mai des?

 

Obiceiul 2- Aleg zilnic o persoană dragă din viața mea căreia îi dau un telefon, scriu un bilețel, mesaj, ofer un cadou, ca semn de apreciere, sau orice simt că ar hrăni relația cu persoanele dragi din viața mea

 

Cum să-ți construiești o relație de iubire și acceptare profundă

Vrei să fii fericită lângă un bărbat?


Fii Fericită Tu cu Tine!


Vrei să atragi Bărbatul Ideal?


Fii TU Ideală!Eu te pot ajuta, îți pot oferi câteva indicii pentru a-ți ușura munca. Dacă dorești o îmbunătățire a vieții tale, poți folosi informațiile de mai jos... dacă nu, rămâi în stadiul actual și nu te mai văita pe la colțuri, că nu îți este bine. Asumă-ți!

 Dacă ești pregătită pentru aducerea iubirii în viața ta,  începe Acum!

  Exerciţiu EFT- GĂSIREA SUFLETULUI PERECHE


  (sursa- LILIANA STANCIU)


  EFT- (tehnicile de eliberare emoțională)-  sunt ușor de aplicat acasă, extrem de puternice și utile pentru vindecarea, eliberarea, acceptarea și iubirea ființei noastre.


  Utilizarea acestei metode ajută ca fluxul forței vitale din corp, să circule liber și să ne repună sănătatea pe linia echilibrului.


  Studiile realizate pe cei care au aplicat EFT periodic, au observat numeroase îmbunătățiri precum:


  •Scăderi al nivelului de cortizol ( hormonul stresului care ucide celulele responsabile pentru reglarea emoțională și a memoriei);


  •Creșterea serotoninei- responsabilă cu starea de plăcere


  •Îmbunătățirea activității undelor cerebrale (ajută la slăbirea căilor neuronale ce întrețin frica).


  Modul de lucru cu acest tip de exerciții este extrem de ușor și eficient. Acest exercitiu presupune stimularea unor puncte energetice, bătând ușor, în timp ce ne îndreptăm atenția către cauza durerii, pe care dorim să o eliminăm. În timp ce batem ușor pe acele puncte indicate, vom rosti anumite afirmații destinate iertării, acceptării, vindecării, eliberării și iubirii de SINE.


  Pe lângă aceste cuvinte este foarte importantă și vibrația; să avem emoții pozitive, pentru a ne rezolva cu succes durerea.


  Afirmațiile sunt diverse, în funcție de cauzele propriei dureri, dar pentru că astăzi avem în atenție readucerea iubirii în viețile noastre, ne vom concentra pe găsirea sufletului pereche. 


  Ești pregătită?


  Începe Acum!


  Pasul 1: Vindecarea rănilor din trecut


  Așează-te confortabil la birou și relaxează-te...


  Inspiră iubire, expiră frustrări, teamă, tot ceea ce nu-ți face bine.


  Inspiră iubire- expiră negativitatea din mintea ta.


  Inspiră iubire- expiră recunoștință.


  Acum reflectă câteva minute la relațiile tale cu ceilalți.


  Scrie-ți cu sinceritate deplină TOATE gândurile negative privind relațiile cu ceilalți, pentru a te putea elibera. Acordă-ți cât timp dorești. Fă o lista cât mai lungă!!!


  Îți pot oferi câteva îndrumări:


  Cum este relația cu mama ta? O poți privi pe mama ta în ochi fără să o judeci ?


  Ce fel de om este tatăl tău? Îl ierți pe tatăl tău pentru ce a/nu a făcut?


  Ce aspect de-al mamei tale te enervează cel mai mult? De ce crezi că tatăl nu te sprijină? Ești apropiată de fratele/sora ta? Ce te deranjează cel mai mult la el/ea?


  Care au fost durerile tale cele mai mari din ultimele tale relații de iubire? Ce greșeli făceai? Care sunt lecțiile cele mai importante pe care le-ai integrat datorită relațiilor de iubire?


  De ce crezi că n-au funcționat relațiile de iubire trecute?


  Scrie TOT ce te doare, te-a durut și nu mai vrei să se mai manifeste în viața ta de acum înainte.


  Pasul 2: Eliberarea de trecut


  Poți rupe lista, arde sau orice simți tu să faci cu ea în timp ce rostești:


  Mă eliberez de trecut, de tot ceea ce nu mai este folositor ființei mele.


  Odată cu eliberarea de trecut, permit noutății să între în viața mea, cu vitalitatea și prospețimea sa.

  Pasul 3: Echilibrarea 


   Asigură-te că emoțiile tale sunt în aliniament cu gândurile și cu acțiunile tale.


   Respiră rostind iubire pe inspirație, iar pe expirație rostești recunoștință :


  -inspiri profund iubire-  expiri recunoștință


  -inspiri profund iubire-  expiri recunoștință


  -inspiri profund iubire-  expiri recunoștință


  La final spui de trei ori: Eu sunt în aliniament energetic cu întreaga mea Ființă.


  Pasul 4: Descrie relația la care visezi


  Scrie cum ai vrea să arate partenerul tău, cum să se poarte și tipul de relație la care visezi să-l ai cu el. Descrie în detaliu relația ideală de iubire în 2, 3 pagini.


  Pasul 5: Crede în visurile tale


  Este esențial să conștientizam că tot ceea ce gândim acum, vom trăi la un moment dat.


  Este important să înțelegem că entuziasmul este o manifestare a Divinului și că e bine să acționăm cu iubire și încredere pentru a aduce în viețile noastre lucrurile dorite.


  Dacă ai urmat acești pași, înseamnă că ai mai făcut câțiva pași în plus către iubirea de sine și mai ales de către găsirea partenerului potrivit ție.


  Acum, îţi ofer partea finală a acestui exerciţiu, cea din urmă, dar esenţială.


  O poți descărca gratis! Conţine pașii practici, pe care să-i urmezi seară de seară, pentru a-ți găsi sufletul pereche, plus template-ul colorat, distractiv de urmărire zilnică ale obiceiurilor, care te ajută să-ți îmbunătățești relația cu tine și cu ceilalți.


  Exercițiu EFT – Cum ne găsim sufletul pereche-Sistem în 8 pași

  • Descoperă o comunitate impresionantă de Eroine

   Comunitatea Eroine este un grup care își propune să ofere membrelor cele mai valoroase informații pentru un stil de viață echilibrat și sănătos.

  • Vei avea acces la informații practice pe care le vei putea folosi imediat.

   Comunitatea Eroine îți oferă oportunitatea de a fi la curent cu cele mai noi informații de pe piață despre cele mai bune tehnici pentru dezvoltarea ta personală.

  • Eroine.ro este locul unde vei găsi tot ceea ce ai nevoie pentru o viață împlinită pe toate planurile.

   Alături de noi vei descoperi cel mai potrivit loc unde poți oferi și primi sfaturi și soluții pentru problemele din viața ta. Aici vei găsi femei ca și tine cu povești impresionante, care sunt gata să împărtășească din experiența lor pentru a te ajuta să crești armonios, să evoluezi și să atingi cel mai înalte vârfuri ale frumuseții tale interioare.

  Alătură-te și tu Comunității Eroine.ro

  Comunitatea Eroine.ro este formată din femei, care doresc să se dezvolte armonios. Dacă și tu îți dorești cu adevărat să fii o EROINĂ, alătură-te chiar ACUM!

  Informațiile tale sunt în siguranță la noi!

  Vezi ce zic Eroinele Comunității noastre!

  Cristina este absolut minunata pe partea de corp si emotii! Imi aduc aminte cate lucruri am invatat de la ea despre yoga, exercitii de eliberarea emotiilor, sfaturi despre nutritie...si sunt fericita ca acum ne poate impartasi toate acestea prin intermediul unui blog!

  Diana Pirje
  Diana Pirje Owner at dianapirje.ro

  Din prima secunda in care am intalnit-o pe Cristina mi.a inspirat feminitate si calm. Mai apoi urmarindu-i postarile am inteles ca nu ma inselam, cu fiecare citire de articol ma punea pe ganduri in ceea ce priveste sfera autocunoasterii si a modului de relarionare cu cei din jur. E o femeie cu o ambitie cum rar mai vezi si o cu o disciplina de nestavilit. Am toata increderea ca va fi o inspiratie pentru toate femeile pasionate de dezvoltare emotionala. Mult succes, Cris!

  Cristina Durican
  Cristina Durican Blogger

  Lasa-ne un comentariu