Preia controlul total asupra formei corpului tau incepand de astazi

dieta


Dieta va conduce lumea femeilor?

Vreau să arăt bine. Vreau să slăbesc și mă simt trasă în jos de familie, de lipsa banilor, de prieteni și de emoțiile mele negative. Ce anume crezi că te ajută să slăbești: dieta sau exercițiile fizice?

Bineînțeles că într-o lume perfectă tu ai face exerciții în mod regulat, ai avea o dietă echilibrată, ai dormi suficient, ai bea cantitatea de apă necesară și ai avea doar gânduri frumoase despre corpul tău. Acestea te-ar ajuta într-un mod miraculos să ai un corp ideal. Insă, dacă ar trebui să alegi una dintre acestea, care crezi că ar fi cea mai eficientă și sănătoasă cale pentru a slăbi?

Răspunsul cel mai scurt este că nu există un răspuns scurt:))). Chiar ar trebui ca Tu să faci exerciții fizice și mentale în mod frecvecnt, în timp ce mănânci și te hidratezi așa cum se cuvine.

Din păcate, un studiu realizat la Colegiul Universitar De Sănătate Publică din Ohio au ajuns la concluzia că atunci când investești prea multă energie către o singură acțiune sau un obicei, nu-ți mai rămâne timp suficient pentru o altă acțiune. Dacă toată energia ta o direcționezi către exerciții, dieta ta va avea de suferit, sau invers.

Deci nu, dieta n-ar trebui să conducă lumea femeilor.

Dieta și exercițiile fizice: concluziile experimentului

dieta

În urma cercetărilor, s-a demonstrat că cei care cred că vor slăbi mai mult datorită dietei, au un indice mic de masă corporală (adică BMI-ul ) –aici îl poți calcula pe al tău. Aceste informații vin în urma unor studii publicate în Psychological Science.

Au participat 1200 de oameni din Coreea De Sud, China, Franța, Canada și Statele Unite. Au fost întrebați care cred că este principalul factor care îi îngrașă pe oameni și îi menține supraponderali. Înălțimea, greutatea și alte măsuri le-au fost luate.

Informația șocantă a fost aceea că oamenii care credeau că fitnesul și exercițiile au un impact mai mare decât dieta privind pierderea în greutate, de fapt ei chiar aveau un indice mai mare de masă corporală (BMI). Ei aveau mai multă grăsime corporală. Asta se datorează credințelor greșite privind pierderea în greutate, care afectează alegerile alimentare. Dacă tu crezi că exercițiile sunt mult mai importante decât dieta în pierderea greutății, nu mai acorzi atât de multă atenție la calitatea alimentelor ori la cantitatea pe care o consumi.

Iar dacă tu crezi că dieta te ajută mai mult decât exercițiile, ca să scapi de kilogramele în plus, vei fi mult mai atentă la ceea ce consumi. De exemplu, într-unul din studiile menționate mai sus, voluntarilor li s-au oferit ciocolată nelimitată. De nenumărate ori, cei care credeau în ideea că dacă sunt activi vor pierde în greutate, au mâncat mai multă ciocolată decât ceilalți, adepții dietei.

Cum poți folosi tu această informație valoroasă în favoarea ta?

dietaInteriorizează ideea că exercițiile te ajută în mod sigur să slăbești. Dar, de asemenea, amintește-ți că a slăbi efectiv presupune în primul rând să mănânci sănătos.

Scoate treptat din alimentația ta mâncarea de tip fast-food precum și făina albă, zahărul procesat. Bea multă apă.
De multe ori se întâmplă ca organismal tău să aibă nevoie de apă în loc de mâncare, așa cum credem noi. De aceea, atunci când ți-e foame și știi că încă nu este ora mesei principale, e bine să bei un pahar cu apă.

Îndreaptă-ți atenția în mod constant spre a-ți îmbunătăți dieta!

Pachetul complet pentru ca și corpul meu să radieze de frumusețe presupune 3 tipuri de activități zilnice

dieta

În menținerea echilibrului fizic pe mine mă ajută foarte mult și exercițiile mentale. Pentru mine sunt o NECESITATE.  

EXERCIȚIILE MENTALE sunt precum CIREAȘA DE PE TORT.

Prin exercițiile mentale reușesc să dau un plus de vitalitate efortului. Cu acest tip de exerciții dau forță dietei și exercițiilor fizice, ca să-mi ating mai rapid ținta. Nu sunt un specialist, nici pe departe, dar la mine funcționează afirmațiile inspirate de la LOUISE HAY.  Prin exercițiile mentale vin cu emoții ce încarcă pozitiv forța fizică și mă ajută să-mi îndeplinesc obiectivul mai repede și mai ușor.

Pachetul complet pentru ca și corpul meu să radieze de frumusețe presupune următoarele activități:

  1. consumul sănătos și hrănitor: o dietă cât mai echilibrată. Pe mine personal mă ajută să țin un jurnal alimentar. Aici – poți descărca gratis jurnalul meu alimentar. De asemenea eu îmi planific din timp mesele pentru toată săptămâna ce urmează. Așa evit situațiile de-a mânca la întâmplare.
  2. mișcarea: un program de exerciții în care includ mișcarea de orice tip simt eu că mi se potrivește, timp de 25-30 de minute zilnic. Dacă vrei să știi mai multe detalii despre programul meu, l-am expus aici .
  3. gândirea sănătoasă: crearea unui mod de-a gândi pozitiv. Imi antrenez zilnic mintea cu afirmații pentru un CORP FERICIT. La mine nu există o limită a timpului pentru acest tip de exercițiu. Repet cât pot de mult în gând, ori de câte ori sunt singură. Aici în dreapta ai înregistrarea mea cu afirmațiile pentru corp, inspirate de la LOUISE HAY.

Așadar, dragă eroină, menținerea corpului tău fizic într-un stil echilibrat este acum gratis și la îndemâna ta.

Succes, frumoasă femeie!

Hai sa ne sprijinim reciproc!

Scrie-mi mai jos într-un comentariu cum reușești tu să te menții în formă! Care sunt problemele pe care le-ai întâmpinat cu dieta sau exercițiile?

 

Lasa-ne un comentariu