Acum aproximativ 2 ani de zile povestea mea începea să ia o nouă formă.

Ajunsesem în punctul în care simțeam că trebuie să schimb ceva... și am ales să schimb TOTUL.

Povestea mea a început să capate un nou contur atunci când am înțeles că cele mai importante lupte sunt cele interioare, declanșate între binele și răul din mine...

 Conflictele interioare m-au adus în starea de conștientizare a Ființei și m-au ajutat să aflu cine sunt Eu.


Pentru a-mi răspunde într-un mod autentic la întrebarea "Cine sunt Eu?", am avut nevoie să mă privesc în oglindă cu blândețe, curaj, sinceritate, perseverență. În clipele de pură onestitate m-am prezentat mie însămi ca fiind Ionescu Elena Cristina- o femeie frustrată, cu o slujbă cu care nu rezonează, într- o relație nefericită, care nu-și iubește corpul, viața... s.a


Aveam 23 de ani și mă simțeam cea mai nefericită de pe pământ. Sinceritatea față de mine însămi a fost șocul care m-a trezit și m-a călăuzit către crearea unui nou drum.


Am pătruns mai adânc în interiorul meu și am găsit răspunsuri minunate, dar în același timp îngrozitoare.  Am descoperit că sunt o ființă complexă, blândă dar și aspră, înțelegătoare și autocritică, deschisă și extrem de interiorizată, empatică și dură, curajoasă și fricoasă... Sunt o femeie care tinde spre completarea totală a Ființei, prin acceptarea și integrarea tuturor părților  negative și pozitive. Scopul meu principal este acela de a mă dezvoltă personal cât mai mult, de a oferi iubire, de a împărtăși tot ce am mai bun celor din jur. Urmăresc să-mi definesc cât pot de bine misiunea, așa încât să pot stabili și urma pași simpli și concreți către îndeplinirea cu succes a misiunii mele.

Aș vrea să-ți spun acum, despre activităţile zilnice ce m-au scot din ceața iluziilor, precum și despre momentele mele de victorie, care mi-au oferit echilibrul și-au permis energiei feminine să iasă la suprafața.... cu ajutorul ei am răspuns nevoilor mele fizice, mentale, emoţionale, spirituale.


Căci da, dragă femeie, sursa mea interioară și sursa ta, așteaptă să se facă auzită, să fie ascultată și urmată, pentru că doar așa îți poți găsi propria ta cale. Dacă dorești să te dezvolți personal, este necesar să-ți croiești drumul tău într-o societate haotică, pentru a avea claritatea de a înțelege Cine ești Tu și care este Misiunea Ta. În felul acesta îți dai voie să simți iubirea necondiționată din interiorul tău, care îți va crea toate oportunitățile posibile spre a te desăvârși.


Principala mea problemă în regăsirea iubirii de sine a fost stilul meu de viață dezorganizat, pe care îl urmam cu sfințenie zi de zi:))
Trăiam precum orbul în întuneric. Mă lăsăm ghidată de cei din jur, fără să ascult năzuințele Sufletului. Mâncăm nesănătos, gândeam negativ, nu făceam sport, pierdeam timpul pe conturile de socializare, într-un cuvânt, mă distrugeam încet, dar sigur, cu obiceiurile nesănătoase...
Dezorganizarea îmi distrusese echilibrul cu care venisem odinioară pe acest pământ.


Dacă te confrunți și tu cu una din aceaste probleme pe care și eu le-am întâmpinat și alegi să-ți dedici timp pentru a te dezvolta personal, oferă-ți câteva minute pentru a reflecta asupra întrebării: "-Cine sunt eu ?"

Întrebarea aceasta mi-a promis deschiderea către lumina din Ființa mea...Și da, chiar funcționează! O spun eu din mica mea experiență și au spus-o mulți alții înaintea noastră.


 Reflectează asupra întrebării și ai să vezi cum ți se relevă noi idei asupra TA.


"Cereți și vi se va da; căutați și veți afla; bateți și vi se va deschide"- graiurile iubitoare îmi răsunau în minte.


Eu am ales să caut în inima mea, unde am gasit cele mai bune răspunsuri, care m-au ghidat către cunoașterea profundă. Odată cu ivirea din interior către exterior a energiei mele feminine, a fost posibilă eliberarea inimii mele, de tot ceea ce nu mai aveam nevoie. Ușurarea mi-a permis să-mi privesc în față cu iubire durerile provocate celorlalți, cât mai ales pe cele create propriei persoane.


Acceptarea ideii potrivit căreia sunt imperfectă, cu o multitudine de defecte, a fost dificilă, însă necesară. Așa am ajuns la concluzia că am nevoie de organizare, dacă vreau să obțin rezultate. Mi-am restructurat programul și am ales să încep ziua cu obiceiuri sănătoase.


De la prima oră a dimineții practic recunoștințele, apoi fac exerciții fizice, yoga, un mic dejun sănătos bazat pe cereale, fructe, citesc, îmi stabilesc obiectivele zilei, iar seara practic introspecția și tehnici de eliberare ale emoțiilor.

Urmarea lui în fiecare zi a fost și este dificilă, deoarece presupune sacrificii din partea mea: neglijarea părinților, prietenelor (sper să mă puteți ierta vreodată), renunțarea la micile răsfățuri...  Dar a meritat, întrucât toate aceste acțiuni întreptate către Mine, au reușit să mă scoată din zonă de confort și să reușesc să-mi depășesc ușor, ușor fricile. Bineînțeles că mai am de lucrat, însă le iau pe rând. Important este că urmăresc să-mi înfrunt obstacolele fricilor, pentru a le elimina una, câte una.


Odată cu practicarea zilnică ale acestor obiceiuri sănătoase, stilul meu de viață s-a reorganizat. Lipsurile au fost umplute de fluxul continuu al dragostei față de propia-mi persoană. Inima mea se reîntregește și mă călăuzește pe calea cunoașterii profunde.
Vibrația iubirii mă conduce printre obstacolele vieții și mă ajută pe această cale, spre a-mi defini Ființa.


Pe acest drum am făcut și fac cunoștință cu iertarea, vindecarea, eliberarea emoțiilor negative. Simțirile feminității m-au redefinit, mi-au restructurat gânduril;  vorbele s-au îndulcit, iar acțiunile s-au îndreptat de la sine tot mai aproape de liniile cadrului armonios al vieții.


Organizarea timpului către ținta principală -echilibru- m-a adus în punctul în care am simțit că pot face pace cu mine și cu ceilalți. Acum, clipă de clipă tânjesc să rămân în acel moment de liniște interioară, să pot oferi din bucuria de a FI TUTUROR EROINELOR CE-MI IES ÎN CALE.

Și tu poți face pace cu tine!

Eroina din Tine așteaptă să scoată la lumină tot ce este mai frumos în tine!
Acționează Acum!

Care sunt mesajele Eroinei Tale?!?
Ascult-o! Ea te va ghida către tot ce ai nevoie!

  • Descopera o comunitate impresionantă de Eroine

    Comunitatea Eroine este un grup care își propune să ofere membrelor sale cele mai valoroase informații pentru un stil de viață echilibrat și sănătos.

  • Vei avea acces la informații teoretice și practice, pe care le vei putea folosi imediat.

    Comunitatea Eroine îți oferă oportunitatea de a fi la curent cu cele mai noi informații de pe piață, despre cele mai bune tehnici necesare dezvoltării tale personale.

  • Eroine.ro este locul armonios, unde găsești tot ce ai nevoie pentru o viață împlinită pe toate planurile.

    Alături de noi, vei avea cel mai potrivit loc, unde poți oferi și primi sfaturi și soluții pentru problemele din viața ta. Aici vei găsi femei ca și tine cu povești impresionante ca ale tale, care sunt gata să împărtășească din experiența lor.

Alătura-te și tu Comunității Eroine.ro!

Comunitatea eroine.ro este o un grup format din femei care doresc să-și dezvolte armonios: Corpul, Mintea și Sinele. Dacă și tu îți dorești cu adevărat asta, alătura-te chiar acum!

Informațiile tale sunt în siguranță la noi!

Vezi ce zic Eroinele comunitatii noastre

Cristina este absolut minunata pe partea de corp si emotii! Imi aduc aminte cate lucruri am invatat de la ea despre yoga, exercitii de eliberarea emotiilor, sfaturi despre nutritie...si sunt fericita ca acum ne poate impartasi toate acestea prin intermediul unui blog!

Diana Pirje
Diana Pirje Owner at dianapirje.ro

Din prima secunda in care am intalnit-o pe Cristina mi.a inspirat feminitate si calm. Mai apoi urmarindu-i postarile am inteles ca nu ma inselam, cu fiecare citire de articol ma punea pe ganduri in ceea ce priveste sfera autocunoasterii si a modului de relarionare cu cei din jur. E o femeie cu o ambitie cum rar mai vezi si o cu o disciplina de nestavilit. Am toata increderea ca va fi o inspiratie pentru toate femeile pasionate de dezvoltare emotionala. Mult succes, Cris!

Cristina Durican
Cristina Durican Blogger

Lasa-ne un comentariu